Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar Hans en Gerarda Bericht schrijven
Bericht 34 t/m 53 van 93
Naam Annie
Datum 28-10-2002 23:54:15

Hallo Hans en Gerarda

Wat een lekker stel knullen zeg,ik kreeg via de Colanda Canosa groep(via je ma)jullie website adres door,en ik moet zeggen dat ik genoten heb van hetgeen ik hier gelezen heb,ik blijf de site nog wel even volgen hoor.
Zelf zijn we sinds oktober 2001 de wel hééééle trotse oma en opa van Diégo,die op 5-12-2001 samen met zijn ouders op schiphol aankwam.
Wij wensen jullie heel veel geluk met de boys.
groetjes Annie

Naam Ada, Jelmer, Nynk...
Datum 28-10-2002 12:50:43

Lieve allemaal,

Wat is het leuk om elke dag jullie verhalen te lezen en de foto's te bekijken...
We hopen dat jullie, de dagen dat jullie nog in Colombia zijn, een hele fijne tijd hebben en dat we de drie boys snel in het echt kunnen ontmoeten...
Tot snel,

Heel veel liefs en een dikke knuffel
Ada, Jelmer, Nynke & Vincent

Naam Eric & Regina
Datum 28-10-2002 08:09:33

Joho,

Gisteren konden jullie the kids voor bereiden op het liedje "Hoor de wind waait door de bomen.....". Nou, en gewaaid heeft het. Het is nu ochtend en de hemel is strak blauw. Even bijkomen van de storm van gisteren.

Hoe is het weer daar? Geniet er nog van. Eigenlijk zijn wij benieuwd waar jullie straks al die spulletejs van de jongens laten? Soms een extra 747 gehuurd??

Goed, ga maar weer verder met wat een nieuwe werkweek gaat worden, anders gaat Hans straks mopperen en dat moeten wij niet hebben.

Houdou,

Ep ) )

Naam Gerrit Jan, Clazi...
Datum 27-10-2002 20:44:17

Hallo familie,
Wij lezen jullie verhalen. We horen ook nog het een en ander. Het lijkt allemaal wel te lukken. Het zijn knappe mannen.
Groeten vanuit een "stormachrig" Neerijnen.

Naam nancy
Datum 26-10-2002 23:59:29

Van Harte Gefeliciteerd met jullie pracht zonen
Het is zo leuk om jullie verhalen te lezen en de foto's te zien. Wij zaten vorig jaar zelf in Medellin om onze zoon Juan Carlos op te halen. Ik herken heel veel op de foto's van het hotel en de markt en nog veel meer. )

Angela is echt geweldig en Jorge is ook echt fantastisch.
Willen jullie hun de groeten doen van de Fam Duinmeijer(als ze nog weten wie wij zijn :S )

Geniet maar lekker van jullie heerlijke kinderen.
Groetjes Eric, Juan & Nancy

Naam Gert en Pauline
Datum 25-10-2002 23:12:31

Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!
Ik heb alles weer gelezen.Geweldig zoals we alles kunnen volgen. Ik vind het zo apart om te lezen hoe iets fantastisch ontwikkeld zo ver van huis. Die foto''s spreken voor zich. Jullie uitdrukking op het gezicht, geen woorden nodig. Jullie kinderen zien er heerlijk uit samen met jullie. Wat fijn dat de naam van Hans''s vader mogelijk was. Is inderdaad heel heel waardevol. Jullie kinderen....klinkt fantastisch niet?????????
ik ben zo ontzettend blij voor jullie!!!eigelijk weet ik niet goed wat ik schrijven moet maar bij de laatste reisverslagdagen heb ik het niet droog gehouden......
liefs pauline en gert

Naam Janny en Derk
Datum 25-10-2002 22:01:23

Hoi Hans en Gerarda,

GEFELICITEERD MET JULLIE DRIELING!!!!
Het zijn 3 fantastische jongens.Zoals we gezien hebben op de foto's hebben jullie het als gezinnetje het heel gezellig met z'n allen.
Wij denken dat Guus met smart op ze zit te wachten, om heerlijk met ze te kunnen spelen. Zoals we gezien hebben, op de foto's, zien de kinderkamers (slaapkamers) er erg uitnodigend voor ze uit. Ze zullen zich er zeker thuis voelen. Jullie hebben heel veel werk verricht om deze kamers zo te maken.
Het zal een hele omschakeling zijn voor jullie van met z'n tweetjes naar een gezin met z'n vijfjes. Maar ik weet een ding zeker, ze krijgen een lieve vader en moeder, en zeker niet te vergeten een leuk vriendje (Guus die al uit zit te kijken wanneer jullie in Nederland arriveren).

We wensen jullie met z'n allen een hele goede terug reis naar Nederland.

Derk en Janny

Naam Eric & Regina
Datum 25-10-2002 15:45:00

Vandaag jullie mailtje ontvangen dat alles officieel is.

VAN HARTE GEFELICITEERD, UIT GROND VAN ONS HART!

Groetjes vanuit een nat en met veel wind gepaard gaande weersgestelheid in Ollanda.

Koop voor de kids een trui!!!!!

Eric & Regina )

Naam Piet en Ria en Gemma
Datum 25-10-2002 09:29:45

Van harte , wat een mooie jochies en wat zien jullie er trots uit , nu nog even volhouden en dan terug naar nederland. Wij wachten op jullie tot ziens tot in Nieuwegein trotse pappa en mamma.

Naam Nancy Meijer
Datum 24-10-2002 12:50:37

Beste Hans en Gerarda,

Via Berry en Angelique kwam ik aan het adres van jullie internetsite. Omdat we alles van Berry en Angelique zoveel mogelijk willen volgen werden we naar jullie verhalen ook nieuwsgierig en misschien zou er nog wel iets te lezen of te zien zijn van Berry, Angelique en hun zoon Miquel. Dat was inderdaad zo.

Wat een geweldig idee om zo'n internetsite te maken en wat is het een mooie site geworden! De verhalen, de foto's, alles is geweldig om te zien ondanks dat ik jullie niet ken!

Bij deze gefeliciteerd met jullie drie mannen en heel veel geluk en liefde voor de toekomst!

Nancy Meijer ) :cheerful:

Naam Sandra
Datum 23-10-2002 16:37:53

Beste Hans en Gerarda,
Na een tip van mijn moeder (Ans Teiwes) ben ik jullie reisverslag op het Internet gaan lezen, wat een fantastische periode moeten jullie daar hebben met jullie drie knappe kereltjes. Het is heel leuk om te lezen dat het zo goed gaat en dat jullie al bijna naar huis kunnen komen. Wat zullen ze blij zijn met hun mooie kamertjes! Mucho suerte et alegria en los dias que vienen et hasta luego.
Sandra Teiwes

Naam Eric & Regina
Datum 23-10-2002 08:48:33

Hallo familie Van OOOOOOOOOOOsterbosch,

Jullie schreven al over de onrust etc in sommige delen van het land. Vanmorgen was er een bombericht op het journaal. Een taxi zoou ontploft zijn in Botoca. Het blijft jammer genoeg dus een beetje onrustig.

Wel even iets om rekening mee te houden. Kijk dus aub goed uit en lees en luister naar alle plaatselijke en regionale berichten. Zo met 3 kids erbij een hele opgave.

Doe dus aub voorzichtig en kom straks heelhuids thuis.

Doei,

Eric & Regina

Naam Guus van Oosterbosch
Datum 23-10-2002 06:44:49

Hallo baasjes.
Normaal ben ik de liefste hond van de wereld, maar vannacht heb ik eens lekker de boel op stelten gezet.Eerst kwamen ze alleen maar even bij me kijken,ik dacht ho even, nog eens proberen en kreeg ze zo gek dat ze om half twee met mij uitgingen,ik hoefde lekker niks te doen!Vanmorgen ben ik weer net zo lief als altijd maar hier kijken ze een beetje maf uit hun ogen.Nou grote en kleine baasjes ik denk dat ik vanmorgen maar eens lekker uit slaap als ze hier naar het werk zijn.
Een poot en veel knuffels tot gauw.
Guus

Naam Angelique, Berry ...
Datum 23-10-2002 03:06:10

Wij zijn de buurtjes in het Four points Sheraton in Medellin in Colombia. Mede namens onze zoon Miguel kunnen we zeggen dat die drie buurjongetjes werkelijk hele lieve, soms ondeugende (vooral Carlos) en gezellige kinderen zijn. Daar zullen ze in Nederland nog heel veel plezier aan beleven!
Groerjes en Adios

Naam Gerrit, Joke M&M ...
Datum 22-10-2002 17:41:08

Hallo familie "Onderwater",

Ik hoop dat jullie tijd in Colombia niet al te lang zal gaan duren, en dat jullie, met kids, heel snel naar Nieuwegein kunnen afreizen.
Dan pas zal het genieten echt gaan gebeuren.
Veel succes en sterkte toegewenst van Gerrit, Joke Marjolein en Marleen.

PS Gelukkig lijken ze niet al te veel op vader!! Het zijn mooie kanjertjes.

Naam Julita, Marlon, S...
Datum 22-10-2002 10:38:56

Hallo goedoes,
Ik stuur ook via hier een keer een berichtje, vind ik gewoon leuk.
Ik heb vanmorgen dag 8 en 9 gelezen. Ik zit nog steeds na te zuchten van de spanning over hoe het zou aflopen met dag 9.Jammer dat ze de kids weer zo bang hebben gemaakt zeg, konden jullie weer van onderaf beginnen. Gelukkig weten de kinds inmiddels hoe special jullie zijn dus het komt wel weer goed.
Nu nog in 1 woord van ons allemaal...............GEFELICITEERD !!!!!!!!!!
met jullie geweldige kids.
we wachten met smart.
Tot mailens
Julita

Naam Eric & Regina
Datum 22-10-2002 07:25:54

Ha die Hans en Gerarda & Kids,

Wij zagen de beginselen van een Formule I coureur. Uit de nabije omgeving, Brazilie, komt ook een goede coureur die ook nog eens uitkomt voor de rode auto's (ik noem maar geen merk ivm reclame zullen wij maar zeggen, het is in ieder geval geen Japans merk). Dus als jullie Mauricio nu eens lekker laten trainen, veel les geven dan zit er wel wat in voor de toekomst; voor jullie en .... voor ons als supporters. Free cards bij trainingen en wedstrijden; niet slecht.

Mooi, die crasch op internet is dus voorbij. Jullie hebben de coureur in spe toch niet tegen een server aan laten crashen mag ik hopen.

Wij volgen jullie op de voet en als je het nu al kan beoordelen gaat hij lekker. Dat wordt wel wat dus een echt familieteam. Leuk, wij genieten met jullie mee.

Tot de volgende keer maar weer.

Groetjes,

Eric & Regina :cheerful:

Naam Marc, Kim en Bram...
Datum 21-10-2002 23:52:42

Hallo Hans en Gerarda,

Ik heb net jullie site bekeken (ik ben een vriendin van Berry en Angelique) heel erg leuk om te lezen hoe het jullie daar vergaat. Erg mooie site. Heel veel geluk en liefde toegewenst met de drie nieuwe kerels. Groetjes van Marc, Kim en Bram.
Ps. groetjes aan Berry en Angelique )

Naam Gerrit Jan en Cl...
Datum 21-10-2002 22:18:44

Hallo Hans en Gerarda,
Jullie filmverslag bekeken. Het is erg leuk.
Hartelijke groeten uit Neerijnen. Wij denken aan jullie en zien vast wel als jullie richting huis komen met de mannen.
Groeten.

Naam Aaltsje
Datum 21-10-2002 09:11:53

Hallo familie Oosterbosch,
Fijn om jullie verslag weer hebben gelezen. Je kunt aan de koppies van de kinderen zien dat het goed gaat. Een heel verschil met de begin foto's.
Succes morgen en een dikke kroep helemaal uit Frieslan.
)

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende